کلنگ فاز دوم احداث کارخانه تولید الیاف پلی استر در جویبار بر زمین خورد
کلنگ فاز دوم احداث کارخانه تولید الیاف پلی استر در جویبار بر زمین خورد
به مناسبت هفته دولت انجام شد: کلنگ زنی فاز دوم احداث کارخانه تولید الیاف پلی استر در جویبار

کلنگ زنی فاز دوم احداث کارخانه تولید الیاف پلی استر در جویبار بر اساس پیش ‌بینی‌های انجام شده میزان ارزآوری واحد تولیدی این واحد تولیدی از محل صادرات ۵ میلیون دلار در سال برآورد شده است.

مهندس رحمان حاجی‌هاشمی رئیس هیئت مدیره هلدینگ بزرگ نمونه در گفتگویی با بیان اینکه این مجموعه از سال ۸۱ در شهرک صنعتی جویبار فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳۰ نفر از جوانان بومی منطقه در این مجموعه ها مشغول به کار شده اند.

وی با اعلام اینکه در دومین روز از هفته دولت کلنگ احداث فاز دوم الیاف نمونه در شهرک صنعتی جویبار به زمین زده شد، افزود: محصولات تولیدی این مجموعه در واحد شیمی پلاست بازیافت ضایعات پلاستیک و در کارخانه نمونه الیاف سالید می باشد و در حال حاضر ظرفیت اسمی کارخانه الیاف فعلی ۴۰ تن در روز است و قصد داریم این ظرفیت را به ۸۵ تن در روز پس از راه اندازی واحد جدید نمونه نوین کاسپین افزایش دهیم که در صورت راه اندازی امکان تولید الیاف هالو ، تخصصی سالید و نانوون نیز فراهم خواهد شد .

حاجی‌هاشمی  بیان کرد: مواد اولیه کارخانه الیاف پلی استر از ضایعات بطری های pet تهیه می شود و با توجه به موقعیت گردشگری استان این مواد ضایعاتی بیشتر از نقاط دیگر کشور بوده و همچنین به یک مشکل زیست محیطی برای استان مازندران تبدیل شده است که فعالیت کارخانه الیاف نمونه در استان. کمک قابل توجهی به حفظ بهداشت عمومی و محیط زیست کرده است.

وی عمده مواد این کارخانه را از مواد بازیافتی pet اعلام کرد و گفت: در نهایت محصولات ما در تولید الیاف ریسندگی، تولید فرش و موکت، کفپوش، لایی پلی استر، پرکننده ها و …. مورد استفاده قرار می گیرد.

عضو هیئت مدیره شرکت الیاف نمونه ادامه داد: تا یکسال آینده واحد جدیدی راه اندازی و حدود ۱۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

ایشان با بیان اینکه سرمایه ی آورده ی این واحد تولیدی از سرمایه شخصی بوده و از هیچ تسهیلات بانکی تاکنون استفاده نشده است، تصریح کرد: نوسانات ارز مشکلاتی را برای واحدهای تولیدی و از جمله این واحد به وجود آورده است و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار هزینه خرید ماشین آلات خارجی و ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه تامین Utility, زمین، سوله و… سرمایه‌گذاری را به بیش از ۷۰ میلیارد تومان رسانده است.

وی افزود: در ادامه مسیر از بانک ها انتظار داریم که به کمک ما بیایند و در بحث تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در کنار ما باشند تا با قدرت در بازارهای داخلی و خارجی انشالله ورود پیدا کنیم.

آقای حاجی‌هاشمی در پایان اظهار داشت: متاسفانه شرایط نابسامان بازار و اقتصاد حاکم بر کشور و از طرفی تحریم ها علیه میهن عزیزمان ایران وضعیت را برای تولیدکنندگان واقعی و صنعتگران داخلی دشوار نموده است.

ایشان در پایان از مساعدت و همراهی همه دست اندرکاران بخش صنعت استان و شهرستان قدردانی نمود و برای همه ی خدمتگزاران آرزوی سلامتی و توفیق داشت .

در ادامه فرماندار شهرستان جویبار با بیان اینکه تبدیل کالای بی‌ارزش به به یک کالای مصرف شدنی کاری بسیار ارزشمند است، گفت: البته باید به سمت و سویی برویم که مصرف پلاستیک و موادی که بازگشتشان سخت و زیان بر است، پرهیز کنیم.

سید علی اسد با بیان اینکه یقیناً در کار تولید مشکلاتی هست، افزود: هر آنچه که در محدوده اختیارات و توان ما باشد با کمال میل انجام می‌دهیم